Anledningen till att man bokar ett samtal hos mig kan vara väldigt skiftande. Jag är glad att fler och fler ser det goda samtalet som den hälsoinvestering det verkligen är. Många upplever möjligheten att samtala med någon utomstående och neutral person kring frågor som påverkar ens liv som skönt och befriande. Inga ämnen är fel eller för svåra. Livet för med sig så mycket för oss människor och ibland kan vi känna oss väldigt ensamma, förvirrade, arga, frustrerade eller oroliga.

Många av dessa känslor brukar kunna klinga av om vi får uppleva ett genuint möte med en annan människa. Ett möte där vi får känna oss lyssnade på, tagna på allvar och förstådda.

Hos mig får samtalet ta tid. Som en motvikt till så mycket annat i samhället som ska gå fort får du här en möjlighet att pratat till punkt. Du som tar dig tid, råd och mod, för det är tyvärr modet som ofta hindrar fast det inte finns det minsta att vara rädd för, ska känna att du lämnar mig med en helt ny känsla i kroppen.

Ibland får jag frågan vilken typ av människor som kommer till mig. Det finns ingen speciell typ – det finns bara människor. Människor med olika bakgrund, livssituationer och framtidsdrömmar. Mitt mål är att vara dig behjälplig oavsett vem du är eller hur ditt liv ser ut.
Mitt mål är att ge dig det du behöver då du söker dig till mig. I botten är jag marknadsekonom och har arbetat med projektledning i olika former. Intresset för det mänskliga mötet har alltid funnits och nu arbetar jag enkom med det. Jag är utbildad inom samtal, coachning, mental träning och hypnos och formar samtalet tillsamman med dig utifrån dina behov.

Är ett samtal hos mig ett alternativ till ett samtal med en psykolog eller beteendevetare? Det kan det absolut vara. Jag bedriver dock ingen vård eller behandling, vilket man ibland kan vara i behov av. Om sådana behov finns har jag ett brett nätverk med olika människor som jag gärna lotsar vidare till. Hos mig står det mänskliga mötet i fokus och det brukar räcka långt.

Tveka inte att kontakta mig om du har vidare frågor eller vill boka en tid. Ett samtal pågår mellan 1,5-2 timmar.
Enskilt samtal 1 400 kr
Paket om tre samtal 3 900 kr