Skillnaden mellan ett coachande samtal och ett vanligt samtal är att jag när jag coachar driver jag på ett mer tydligt sätt på utvecklingen. Kanske har du ganska klart för dig vad du vill göra eller uppnå men du får inte riktigt fart på processen. Det kan finnas en rad anledningar till det men vi provtrycker alltid dina planer genom dina djupast liggande värderingar innan vi går vidare mot mål och handlingsplan. År av samtalande har lärt mig att det viktigaste för att saker och ting ska bli bra på lång sikt är att de vilar på de värderingar du djupast står för.

Många klienter vittnar om att de reviderat sina planer och fått dem att kännas lättare och mer inspirerande då de finslipat dem ihop med mig. Jag ställer de frågor du inte själv ställer dig – och när du hör dina svar blir saker och ting tydliga för dig. Kan låta enkelt men vi behöver ofta en sparringpartner som utmanar oss för att vi ska växa till nya nivåer.

Låt mig bli din sparringpartner på din utvecklingsresa! Jag lovar dig nya tankar och insikter på fler plan än du först trodde. En coachning hos mig pågår mellan 1.5-2 timmar.

Paket om 5 coachsamtal 5 900 kr
Enskilda samtal 1 400 kr