Varje människa är unik. Vi har alla vår egen historia, våra drömmar, tankar och känslor. Vad vi längtar efter, strävar mot och vill ha i våra liv, är individuellt. Därför är vår väg genom livet aldrig exakt som någon annans. Vad vi däremot delar med varandra är att vi är människor. Människor med samma grundläggande behov av att få bli sedda, hörda och tagna på alvar – av oss själva och andra. Det är grunden i mina samtal, den grund vi står på då vi tillsammans utforskar hur du vill agera för att uppnå det du längtar efter i livet; lugn, trygghet, harmoni, kreativitet, dynamik, kärlek eller kanske mod. Verktygslådan för att mejsla fram det du söker är stor. Tillsammans finner vi de bästa verktygen för Ditt bygge. Som i alla byggprojekt är grunden viktig – därefter kan du som byggherre skapa precis det du vill.

Jag erbjuder

Ledarstöd

Hit söker sig ledare för att i lugn och ro få vända och vrida på sina utmaningar i ledarskapet. Många upplever det som en oas i tillvaron där de i lugn och ro förtydligar sin väg för sig själv. Modiga och ödmjuka ledare vet att deras ledarskap är en spegling av dem själva och tillsammans skapar vi förutsättningar för kontinuerlig utveckling och bättre resultat.

Ledarstöd

Coachning

I ett coachande samtal får du hjälp med att förtydliga ditt mål och de värderingar som ligger bakom. När dina mål harmoniserar med dina djupt liggande värderingar blir de mycket lättare att uppnå. När du har koll på vad som verkligen är viktigt för dig i livet blir vägen mycket tydligare och du uppnår lättare och snabbare de resultat du önskar.

Coachning

Samtal

Ibland kan det vara givande att samtala med en person som inte är en närstående eller vän. Till mig kan du komma med allehanda känslor och funderingar. Tillsammans benar vi ut på vilket sätt du vill ta dig vidare. Ibland kommer man långt med ett enda samtal, ibland känner man behov att arbeta vidare.

Samtal

Samtalsstöd för dig som är ung

Att vara ung och ha hela livet framför sig kan kännas både spännande och skrämmande. Ibland kan det vara skönt att prata med en utomstående. Kanske vet man inte vilken väg man ska ta framåt, kanske har man kört fast, tappat fotfästet eller känner sig ledsen och villrådig. Oavsett vilket kan ett bra samtal vara starten på något nytt.
Jag erbjuder dig upp till och med 27 år ett paket i form av tre samtal för 1 980 kronor. Min önskan är att du ska ta dig råd att investera i dig själv som person och att det inte ska kosta dig mer än de pengar du lägger på yttre.
Vårt första samtal är ca 1,5 timme långt och de följande två är ca 1 timme.
Med det här erbjudandet hoppas jag få möjlighet att hjälpa fler unga människor att hitta sin väg och sin kraft.
Enskilda samtal för dig som är ung 750 kronor för 60 min.

Samtalsstöd för dig som är ung

Hypnosterapi

Hypnosterapi är en kraftfull terapiform där vi arbetar med dina känslor. Genom det djupt mentalt avslappnade tillstånd som hypnos innebär får vi tillgång till ditt undermedvetna sinne och du kan förlösa energiblockeringar som på olika sätt skapar problem i ditt liv. Det kan handla om rädslor, fobier, ångest, beroende eller andra ineffektiva beteendemönster. Läs gärna mer under rubriken hypnos.
En session tar ca 2 timmar och kostar 1 300 kronor.

Hypnosterapi

Så här tänker jag

Jag har alltid haft en stark tilltro till människors förmåga.
Jag vet att det finns kraft och förmåga i alla och att vi innerst inne vet hur vi skulle vilja leva våra liv.
Även om en del av livets charm är att det inte alltid går radrätt, så hamnar vi ibland lite väl långt utanför den väg vi önskat. Kanske har man tagit en rejäl felsväng, valt fel körbana en tid eller bara slirat loss lite i dikeskanten – oavsett kan man behöva ett bollplank när man lotsar sig själv upp på vägen.

Min fasta övertygelse är att alla människor innerst inne själva vet vad som är bäst för dem, men kanske har man aldrig riktigt stannat upp och lyssnat på sig själv, utan bara kört på. Vi bombarderas dagligen med mängder med budskap om vad vi borde göra, hur vi bör vara eller vad vi bör tycka, så det är inte det lättaste att ha koll på vad man själv innerst inne vill.

Vad som blir tydligare och tydligare för mig för varje möte jag har med en annan människa är att de som upplever störst tillfredsställelse med sina liv är de som verkligen gör val som går i linje med deras djupaste värderingar. De aktivt väljer att lyssna till sig själva.
Det är just det som jag vill hjälp till med. Att i mötet med dig ställa de frågor du kanske inte ställer dig själv.
I de svara du ger ligger dina värderingar och önskningar.
När de blir synliga för dig blir det så mycket lättare att hitta vägen och börja gå.
Gå dit Du vill.